Vi bruger cookies


Cookies er helt uskadelige. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Vi bruger cookies


Cookies er helt uskadelige. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

Privatliv og cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer. Den gør, at vi senere kan genkende din computer, hvis du vender tilbage til vores hjemmeside.


Sådan bruger Duka cookies

Som på de fleste andre hjemmesider efterlader du dig elektroniske spor, bl.a. via cookies, når du bruger Duka's hjemmeside. Oplysningerne er anonyme, og vi kan derfor ikke se, hvem du er. Duka sammenkobler ikke anonymiserede, tekniske oplysninger med specifikke brugere.


Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der bliver gemt i din browser, som gør, at vi kan genkende din computer, tablet eller mobiltelefon. Filen er ikke skadelig og kan ikke indeholde virus eller skadelige programmer. Via cookies registrerer vi oplysninger i anonym form for at gøre hjemmesiden mere brugervenlig, effektiv og målrettet.


Cookies til webstatistik

Vi bruger cookies til at se, hvilke sider vores brugere besøger og hvornår - og hvilke hjemmesider, de besøger efter vores. Disse data bruger vi til at forbedre vores hjemmeside og til at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe navigerer rundt på vores hjemmeside. Oplysningerne har karakter af generel statistik og kan ikke føres tilbage til enkeltpersoner.

Som værktøj til webstatistik bruger vi Google Analytics. Læs mere om, hvordan Google bruger cookies i Google Analytics (på engelsk)

Du er altid velkommen til at ringe til vores Kundeservice på 77 34 18 18, hvis du har spørgsmål om "cookies".


Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos DukaPC A/S, skal du rette henvendelse på info@dukapc.dk eller telefon 77 34 18 18. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse til samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse imod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse imod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sidst opdateret 01-01-2016

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside - Læs mere her.