Duka og persondata

 

Personoplysninger betegnes som enhver form for information som direkte eller indirekte kan identificere en person. I Duka A/S’ (herefter Duka) erhverv anvendes derfor dine personoplysninger, så vi kan opfylde vores aftale med dig. Duka er dataansvarlig for dine oplysninger. Nedenfor er gengivet, hvilke oplysninger Duka behandler, samt hvilke rettigheder du har som kunde.

1. Type af oplysninger

 

Duka anvender primært almindelige personoplysninger, som omfatter:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Kundenummer
  • Fødselsdato
  • Bank-informationer
  • Team-viewer id

Yderligere anvender Duka dit CPR-nummer, hvis du vil oprette en betalingsaftale, samt ved lejeaftaler til det formål at validere din betalingsevne.

Cookies anvendes ligeledes til at lave målrettet markedsføring og føre statistik. Læs mere om Dukas anvendelse af cookies her; https://www.dukapc.dk/cookies/

2. Videregivelse af personoplysninger

 

Som følge af din aftale med Duka videregives dine personoplysninger til følgende databehandlere, og 3. parter;

 

Databehandlere

Formål

Amazon AWS

Back-up server

Visma e-conomic A/S

Økonomistyringsprogram

Collectia A/S

Inkasso og rykkerservice

NHC A/S

Dukas systemadministrator

Trustpilot A/S

Kundeanmeldelsesservice

 

3. part

Formål

PostNord A/S

Forsendelse af pakker

GLS Denmark A/S

Forsendelse af pakker

Telia Danmark A/S

Mobiltelefoni og mobilt bredbånd

Fullrate A/S

Mobiltelefoni og mobilt bredbånd

QuickPay ApS

Betaling via hjemmeside

Experian A/S

Betalingsevne validering

ALSO A/S

Plukning og forsendelse af udstyr

Facebook

Annoncering og direct marketing

3. Oprydning i personoplysninger

 

Dine oplysninger vil blive gemt, så længe at de tjener et sagligt formål. Oplysninger vil derfor blive slettet, når de ikke længere tjener et formål.

4. Rettigheder som kunde

 

Dataansvarlig

Virksomhedens navn, CVR-nr. og kontaktoplysninger:

CVR: 32834655

Omega 5, Søften, 8382 Hinnerup

Telefon: 77 34 18 18

E-mail: info@duka.dk

 

 

Den dataansvarliges repræsentant samt dennes kontaktoplysninger:

De dataansvarlige hos Duka 

E-mail: compliance@duka.dk

 

 

Formål

Behandlingens formål:

Kundeadministration, service og support 

 

 

Kategorier af registrerede og kategorierne af personoplysningerne

Kategorier af registrerede personer:

Potentielle kunder

Nuværende kunder

Opsagte kunder

 

Oplysninger, som behandles om de registrerede personer:

Oplysninger gengivet i punkt 1. Type af oplysninger.

 

Hjemmel til behandling:

Duka skal bruge oplysninger til at opfylde aftalen, som du har indgået.

Hvis du har deltaget i en konkurrence, uden at være kunde ved Duka, så har du givet Duka samtykke til behandling af oplysninger herigennem. 

 

 

Modtagerne af personoplysningerne

Kategorier af modtagere som oplysningerne er eller vil blive videregivet til:

Økonomi- og inkassoselskaber

Teleselskaber

Telefonsystemselskaber 

Lager- og distributørselskaber 

Data back-up selskaber 

 

 

Tredjelande og internationale organisationer

Oplysninger om overførelse af personaleoplysninger til tredjelande eller internationale organisationer:

Amazon AWS (Privacy Shield)

Atlassian (Privacy Shield)

Visma e-conomic A/S (Privacy Shield)

3CX

Trustpilot A/S (Privacy Shield + model clause) 

 

 

Sletning

Tidspunkt for sletning af oplysninger:

Dine oplysninger vil blive gemt, så længe at de tjener et sagligt formål. Oplysninger vil derfor blive slettet, når de ikke længere tjener et formål. 

 

 

Tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger

Generel beskrivelse af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger:

Alle Dukas netværk er sikrede med kode, således at adgangen er begrænset til de personer som er tilladt adgang. 

 

Medarbejdere er givet adgang til oplysninger, som er relevante for pågældendes stilling. 

Duka anvender antivirus, kryptering, firewalls og backup i overensstemmelse med branchekutyme. 

 

 

Indsigtsret

Du har som kunde altid ret til at kræve indsigt i de oplysninger, som Duka har registreret om dig. Duka skal således redegøre for følgende af dine oplysninger;

  • Formålet med behandling af personoplysninger.
  • Kategorien af personoplysninger.
  • Modtagere af dine personoplysninger.
  • Opbevaringsperiode.
  • Retten til berigtigelse eller sletning.
  • Retten til at klage.
  • Om der foretages automatiseret behandling af personoplysninger.

 

Berigtigelse

Du har som kunde altid ret til at få rettet i dine oplysninger, såfremt at der måtte være en fejl i oplysningerne.

 

Dataportabilitet

Du har som kunde ret til at få udleveret dine egne oplyste personoplysninger, eller få dem transmitteret til en anden dataansvarlig. 

 

Ret til at tilbagetrække samtykke

Du har altid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette er i tilfælde, hvor du har givet Duka lov til behandling af personoplysning via samtykke. Duka behandler kun dine oplysninger på baggrund af samtykke i forbindelse med konkurrence og optagelse af telefonsamtaler. Du kan altid trække dit samtykke tilbage på telefon 77 34 18 18, og compliance@duka.dk.

 

Klage til tilsynsmyndighed

Du har som kunde altid ret til at klage til Datatilsynet vedrørende Dukas behandling af personoplysninger. Datatilsynet kan træffes på https://www.datatilsynet.dk/forside/, telefon: 33 19 32 00 (Mandag - tirsdag og torsdag - fredag 9 - 12, og 13 - 15), E-mail: dt@datatilsynet.dk.

DukaPC A/S gør opmærksom på, at der anvendes cookies på hjemmesiden. Disse cookies er primært til at optimere brugeroplevelsen på hjemmesiden og trafikmåling. Ved brug af DukaPC A/S’ hjemmeside accepterer du samtidig anvendelse af cookies.  - Læs mere her.